Ik wil de route wandelen/fietsen

Alles wat je moet weten wanneer je een bezoek wilt brengen aan Heerlijck Zicht. Dat vind je op deze pagina!

Wat kost dat?

Wanneer je de route wilt fietsen of wandelen, koop dan polsbandjes.

Met de polsbandjes ondersteun je de route èn kan korting bij lokale ondernemers verkregen worden. De koper ontvangt een speciaal bonnenboekje waarin deze kortingsacties vermeld staan.

Polsbandje - Entree volwassenen:    € 2,-

Polsbandje - Entree kinderen tot 12 jaar:       € 1,-

Daarnaast verkopen we programmaboekjes met aanvullende informatie:
Programmaboekje: € 6,-

Waar en wanneer kan ik mijn polsbandjes en programmaboekje kopen?

Zowel in Goor als in Diepenheim is een verkooppunt voor de programmaboekjes en polsbandjes. Beide verkooppunten zijn dagelijks van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Diepenheim                                              Goor                            

Herberg de Pol - VVV                               Grand Café de Zon

Raadhuisstraat 8                                        Kerkstraat 20

7478 AG Diepenheim                               7471 AK Goor

Waar kan ik beginnen aan de route?

De route heeft twee opstartpunten. Dit zijn de verkooppunten in Goor en Diepenheim. Bij aanschaf van de polsbandjes ontvang je de de routeaanwijzing in tekst, zoals Jacobus Craandijk hem meer dan 100 jaar geleden schreef. De plattegrond met de route en de locaties van de kunstwerken vind je in het programmaboekje.

Wanneer mag ik de route fietsen?

De route mag gefietst worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Hou er hierbij wel rekening mee dat aan bepaalde bezienswaardigheden en arrangementen openingstijden verbonden zijn. In het programmaboekje vind je de bezienswaardigheden en arrangementen.

Welke informatie vind ik in het programmaboekje?

In het programmaboekje vind je uitleg over de kunstwerken, een korte toelichting over de kunstenaar en de locaties van alle kunstwerken. Ook staat er informatie over Jacobus Craandijk vermeld. Daarnaast informeren wij je over bezienswaardigheden op de route. In het midden vind je de plattegrond met de route en de locaties van de kunstwerken.

De routeaanwijzing in tekst, zoals Jacobus Craandijk hem meer dan 100 jaar geleden schreef ontvang je bij aankoop van de polsbandjes.