De Heerlijckheid heeft als doel het uitdragen van Diepenheim als Stedeke van Kunst, Cultuur en Natuur. Terugkerende projecten zijn Heerlijck Licht, Heerlijck Zicht, Gardensongs, jongerentheatergroep Krang, Bach-Werkplaats Diepenheim en de Heerlijcke markt. Daarnaast is de Heerlijckheid nauw betrokken bij Werkplaats Diepenheim en Cultuurcentrum Herberg de Pol. Andere partners van de Heerlijckheid Diepenheim zijn Kunstvereniging Diepenheim en Kunsten op Straat.

Nieuwbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u berichten over de projecten van de Heerlijckheid Diepenheim en Werkplaats Diepenheim. Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Beheer Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim

Beheer Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim is een multifunctioneel gebouw waar kunstenaars, (locatie)theatergroepen en anderen kunnen werken aan presentaties en voorstellingen. De ruim 850 vierkante meter aan woonruimte, ateliers, meerdere ingerichte werkplaatsen en een multifunctionele ruimte met gemeenschappelijke keuken maken dat de werkplaats een unieke locatie is in Nederland.

> Lees meer...

Bach-Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim

Binnenkort: Bach-Werkplaats

Op zondag 10 december vindt het tweede concert plaats van het koor 'Bach-Werkplaats Diepenheim'. Het aan de hand van audities samengestelde koor repeteert en verblijft gedurende één weekend in Werkplaats Diepenheim. Op zaterdag en zondag vinden de orkest- en generale repetities plaats. De zondag wordt afgesloten met het daadwerkelijke concert met twee cantates om 16.00 uur in de Johanneskerk in Diepenheim.

> Lees meer...