Koning van het Grasland

Werkplaats Diepenheim

Koning van het Grasland

Toneelgroep Jan Vos keert terug naar Diepenheim met een nieuwe ‘voorstelling bij de boer’ na het grote succes van de voorstelling ‘Mansholt’ in 2016. Eind juni en begin juli spelen o.a. Helmert Woudenberg, Trudi Klever, Marcel Faber en Joop Wittermans in de voorstelling Koning van het Grasland op landgoed het Nijenhuis. De kaartverkoop voor de voorstellingen van Koning van het Grasland start op dinsdag 3 april om 10.00 uur. Bekijk in de agenda alle speeldata.

H.A.N.S FESTIVAL

Charlotte Caeckeart op de Bleek

H.A.N.S. FESTIVAL

Het H.A.N.S (Harmonics And Nonadaptive Sounds) festival is toe aan zijn tweede editie. Na een geslaagde eerste avond in de Reggehof is er op zaterdag 31 maart een nieuwe jaargang in de Herberg.
Lees meer

Nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u berichten over de projecten van de Heerlijckheid Diepenheim en Werkplaats Diepenheim. Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

De Heerlijckheid heeft als doel het uitdragen van Diepenheim als Stedeke van Kunst, Cultuur en Natuur. Terugkerende projecten zijn Heerlijck Licht, Heerlijck Zicht, Gardensongs, jongerentheatergroep Krang, Bach-Werkplaats Diepenheim en de Heerlijcke markt. Daarnaast is de Heerlijckheid nauw betrokken bij Werkplaats Diepenheim en Cultuurcentrum Herberg de Pol. Andere partners van de Heerlijckheid Diepenheim zijn Kunstvereniging Diepenheim en Kunsten op Straat.