Koning van het Grasland

Werkplaats Diepenheim

Koning van het Grasland

Toneelgroep Jan Vos keert terug naar Diepenheim met een nieuwe ‘voorstelling bij de boer’ na het grote succes van de voorstelling ‘Mansholt’ in 2016. Eind juni en begin juli spelen o.a. Helmert Woudenberg, Trudi Klever, Marcel Faber en Joop Wittermans in de voorstelling Koning van het Grasland op landgoed het Nijenhuis. De kaartverkoop voor de voorstellingen van Koning van het Grasland start op dinsdag 3 april om 10.00 uur. Scroll in de agenda en bekijk alle speeldata en lees hier meer over de voorstelling.

Kaartverkoop

Charlotte Caeckeart op de Bleek

Kaartverkoop
Koning van het Grasland

Klik op de gewenste datum voor het direct bestellen van kaarten voor Koning van het Grasland:

Nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u berichten over de projecten van de Heerlijckheid Diepenheim en Werkplaats Diepenheim. Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

De Heerlijckheid heeft als doel het uitdragen van Diepenheim als Stedeke van Kunst, Cultuur en Natuur. Terugkerende projecten zijn Gardensongs, jongerentheatergroep KRANG, Bach-Werkplaats Diepenheim, Deeps Vocaal, Heerlijcke Vintage en de Heerlijcke markt. De Heerlijckheid Diepenheim verzorgt de culturele programmering in Herberg de Pol. Daarnaast is de Heerlijckheid nauw betrokken bij Werkplaats Diepenheim en Cultuurcentrum Herberg de Pol. Andere partners van de Heerlijckheid Diepenheim zijn Kunstvereniging Diepenheim en Kunsten op Straat.