'Mozes' door Helmert Woudenberg

Werkplaats Diepenheim

Mozes door Helmert Woudenberg

Dé theatermonoloog over het verhaal van Mozes: de man die met zijn volk op de vlucht sloeg, op zoek naar een betere toekomst. MOZES is een verrassend actueel verhaal over rampspoed en ontberingen, maar ook over vrijheid, hoop en verandering. Helmert Woudenberg speelt de theatermonoloog MOZES op zaterdag 24 februari in Herberg de Pol in Diepenheim.

> Lees meer...

Heerlijcke Markt

Charlotte Caeckeart op de Bleek

Heerlijcke Markt

Op zondag 4 maart vindt van 12.00 tot 17.00 uur in Herberg de Pol de Heerlijcke Markt plaats. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.va
>> Lees meer

Nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u berichten over de projecten van de Heerlijckheid Diepenheim en Werkplaats Diepenheim. Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

De Heerlijckheid heeft als doel het uitdragen van Diepenheim als Stedeke van Kunst, Cultuur en Natuur. Terugkerende projecten zijn Heerlijck Licht, Heerlijck Zicht, Gardensongs, jongerentheatergroep Krang, Bach-Werkplaats Diepenheim en de Heerlijcke markt. Daarnaast is de Heerlijckheid nauw betrokken bij Werkplaats Diepenheim en Cultuurcentrum Herberg de Pol. Andere partners van de Heerlijckheid Diepenheim zijn Kunstvereniging Diepenheim en Kunsten op Straat.