De Heerlijckheid heeft als doel het uitdragen van Diepenheim als Stedeke van Kunst, Cultuur en Natuur. Terugkerende projecten zijn Heerlijck Licht, Heerlijck Zicht, Gardensongs, jongerentheatergroep Krang, Bach-Werkplaats Diepenheim en de Heerlijcke markt. Daarnaast is de Heerlijckheid nauw betrokken bij Werkplaats Diepenheim en Cultuurcentrum Herberg de Pol. Andere partners van de Heerlijckheid Diepenheim zijn Kunstvereniging Diepenheim en Kunsten op Straat.

Nieuwbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u berichten over de projecten van de Heerlijckheid Diepenheim en Werkplaats Diepenheim. Aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim

Werkplaats Diepenheim is een multifunctioneel gebouw waar kunstenaars, (locatie)theatergroepen en anderen kunnen werken aan presentaties en voorstellingen. De ruim 850 vierkante meter aan woonruimte, ateliers, meerdere ingerichte werkplaatsen en een multifunctionele ruimte met gemeenschappelijke keuken maken dat de werkplaats een unieke locatie is in Nederland.

> Lees meer...

Heerlijcke Markt

Heerlijcke Markt

Elke eerste zondag van de maand vindt in Stedeke Diepenheim de Heerlijcke markt plaats. Een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars & muzikanten om zich aan het publiek te tonen. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Waar jong en oud iets van zijn of haar gading kan vinden. Waar we elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Laat je verrassen, elke keer weer.

Lees meer...