Contact

Voor vragen over de activiteiten kunt u contact opnemen met de organisatie in kwestie. Heeft u vragen over Stichting De Heerlijckheid, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Een * betekent dat het veld verplicht ingevuld moet worden.

 

Colofon

Disclaimer

De Heerlijckheid Diepenheim heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld en spant zich er voor in om de inhoud van deze website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Alle gegevens over activiteiten, data, aanvangstijden en prijzen op deze website zijn onder voorbehoud. Beweringen en meningen, geuit in artikelen en recensies op de website zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van De Heerlijckheid.

De Heerlijckheid aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie of gevolgen van veranderingen. Als u informatie op onze website leest waarvan u denkt of weet dat het de verkeerde informatie is, willen wij u vragen ons daarvan op de hoogte te stellen.