Toonmoment acrobatengroep Familiair Faces in Werkplaats Diepenheim

donderdag 7 december 2017, 19:30 - 20:00
Werkplaats Diepenheim, Hagen 3 in Diepenheim
Entree: Gratis

De nieuwe acrobatengroep Familair Faces reperteert en verblijft in Werkplaats Diepenheim om te werken aan de voorstelling ‘Not sure where this came from’. Op donderdag 7 december om 19.30 uur geven zij een gratis toegankelijk toonmoment in Werkplaats Diepenheim.

De vier internationale makers studeren dit jaar af aan de Fontys, hogeschool voor de kunsten in Circus and Performance art met een kortere versie van ‘Not sure where this came from’. Momenteel werken zij in Werkplaats Diepenheim aan een volledige versie die gespeeld kan worden tijdens straattheaterfestivals maar ook in theaters. De voorstelling start op een moment wanneer de leden zijn uitgeput. Dankzij de kunsten die zij samen vertonen hernieuwen ze energie. Ze helpen elkaar, brengen elkaar tot een hoger niveau en komen los van de negatieve vermoeiende energie die ze bij zich droegen.

De vier leden kennen elkaar al enkele jaren en deden al eerdere projecten samen tijdens hun opleiding. Samen studeerden ze af met de nieuw gevormde acrobatengroep ‘Familiair Faces’. Het belangrijkste aan deze samenwerking is dat de groep elkaar zowel fysiek als mentaal kent. Samen een groep vormen, betekend voor de vier leden een stabiele ondergrond zijn waarop zij allen kunnen functioneren, en die voortkomt uit alle ideeën en overtuigingen van de leden. 

Het toonmoment van ‘Not sure where this came from’ vindt plaats op donderdag 7 december om 19.30 uur in Werkplaats Diepenheim. De entree is gratis.

< Ga terug