Tango Extremo - Vaudeville

zondag 15 april 2018, 15:00 - 16:30
Cultuurcentrum Herberg de Pol
Entree: 15 euro

Tango Extremo - Vaudeville

Tango Extremo, geen onbekend orkest in Diepenheim, komt terug naar Cultuurcentrum Herberg de Pol. Ze waren er al eerder te gast met de voorstelling ‘Tanya op de viool van de tante van Margo’? Toen nog in de ‘oude’ maar volledig gevulde Herberg! Op zondagmiddag 15 april spelen ze ‘Club Vaudeville’.

Johan is geen nachtbraker en alles behalve extravagant, maar er is iets aan Club Vaudeville dat hem mateloos intrigeert. Wat zou een keurige man te zoeken hebben in zo'n obscure kelder vol criminelen en kunstenaars? Dat is precies wat Johan deze nacht uit gaat zoeken.

Als hij voet in Vaudeville zet, opent Mackie Magnolia de avond net met 'I'm just a gigolo'. Dat zet de toon voor een nacht vol ontdekkingen in de duistere wereld van teveel drank, te weinig liefde en louche handel in alles wat God verboden heeft. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour èn muziek. Plaatsen waar Johan nooit dacht te komen omdat hij dacht dat hij goed bezig was. Tot vannacht… En nu Johan daar is twijfelt hij, het is nou niet dat in zijn gewone keurige leven iemand naar hem omkijkt. Wat zou er gebeuren als hij Vaudeville nooit zou verlaten?

In Club Vaudeville spelen Tanya Schaap (Viool), Ben van den Dungen (Sopraan saxofoon), Hans van de Maas (Accordeon), Thomas Pol (Contrabas) en Rob van Kreeveld (Piano).
Tango Extremo speelt op zondagmiddag 15 april om 15.00 uur in Herberg de Pol. Kaarten voor de Vaudeville kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via deze link of aan de kassa van Herberg de Pol.

< Ga terug