Politiek in de Pol met Alexander Pechtold

zondag 21 januari 2018 - zondag 21 januari 2018 (17:00 - 18:00)
Entree: € 5,-

Politiek in de Pol met Alexander Pechtold

D66-leider Alexander Pechtold is zondag 21 januari 2018 te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Ayfer Koç (lijsttrekker CDA Enschede) en Wim Meulenkamp (lijsttrekker VVD Hof van Twente). ‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Eerder waren onder andere Henk Kamp (VVD), Sharon Dijksma (PvdA) en Sybrand Buma (CDA) te gast.

Alexander Pechtold zit sinds 2006 in de Tweede Kamer als fractievoorzitter van D66. Tijdens de laatste kabinetsformatie koos hij ervoor in de Kamer te blijven en niet toe te treden tot het kabinet. Met Pechtold spreken we over zijn verwachtingen ten aanzien van het nieuwe kabinet en over de vraag hoe D66 voldoende herkenbaar blijft.

Ayfer Koç kwam als 9-jarig kind van een Syrisch-orthodox christelijk gezin in Enschede wonen. Vanaf 2010 zit zij in de gemeenteraad van Enschede voor het CDA, waarvan zij sinds 2014 fractievoorzitter is. Bij volgende gemeenteraadsverkiezingen is Koç ook lijsttrekker voor haar partij. Wim Meulenkamp, lijsttrekker van de VVD in de gemeente Hof van Twente, houdt de maandelijkse pitch. Zoals elke maand is er ook voor het publiek gelegenheid tot het stellen van vragen.

Natuurlijk is ook de vaste columniste Alexa Gratama weer van de partij. Presentator is Hans Verbeek. De muziek is in handen van Fabiënne Mucuk.

De 14e aflevering van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 21 januari 2018 om 17.00 uur in Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. De muziek begint om 16.30 uur.

Kaarten kosten € 5,- en zijn te koop in Herberg de Pol of via deze site.

    

< Ga terug