Politiek in de Pol: Henk Kamp

zondag 15 oktober 2017, 17:00 - 18:00
Herberg De Pol
Entree: € 5

Henk Kamp
Henk Kamp (VVD)

Minister Kamp blikt in Diepenheim terug op zijn politieke loopbaan

Na een zeer succesvol eerste jaar wordt de maandelijkse politieke talkshow ‘Politiek in de Pol’ in Diepenheim in oktober hervat. Te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, op zondag 15 oktober 2017, is minister Henk Kamp (VVD) van Economische Zaken.

Kamp, die in Diepenheim woont, blikt dan terug op zijn lange loopbaan in de politiek, die in 1978 begon in de gemeenteraad van Borculo en eindigt met het ministerschap van Economische Zaken in het kabinet Rutte-2. Vorig jaar kondigde Kamp bij ‘Politiek in de Pol’ zijn afscheid uit de landelijke politiek aan.

‘Politiek in de Pol’ is de maandelijkse politieke talkshow in Diepenheim, die in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 wordt georganiseerd. Afgelopen seizoen waren onder andere Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en Diederik Samsom (PvdA) te gast. Ook de komende maanden zullen landelijk bekende politici hun opwachting maken in Diepenheim.

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen zijn elke maand, naast Haagse politici, ook Twentse politici te gast. Op 15 oktober zijn dat Thomas Walder (wethouder in de gemeente Hellendoorn namens VVD, D66, CU en PvdA) en Hannie Rohaan (lijsttrekker van Gemeentebelangen in de gemeente Hof van Twente).

Daarnaast is ook de vaste columniste Alexa Gratama weer van de partij. Muziek is er dit keer van het vrouwenzangkwartet Nostra Dames uit Hengelo. Presentator is Hans Verbeek.

De twaalfde editie van ‘Politiek in de Pol’ is op zondag 15 oktober vanaf 17 uur in Cultuurcentrum De Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim. Inloop en muziek vanaf 16:30 uur.

De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon. Kaarten zijn te reserveren via www.herbergdepol.nl of telefonisch: 0547-352911.

< Ga terug