Opentuinenweekend

vrijdag 18 augustus 2017 - zondag 20 augustus 2017
Heerlijck Zicht

Open Tuinen weekend met Garden Songs

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 zijn ongeveer tien tuinen in Goor en Diepenheim toegankelijk voor publiek. In Diepenheim en omgeving vinden zich vele bekende en prachtige openbare tuinen:
De vlindertuin
Hazendammerweg, Diepenheim
Seringentuin en wintertuin van Herman de Vries
Broenshof, Diepenheim
Het Gazebo van Urbain Mulkers
Oude Goorseweg 2, Diepenheim
Garden Fence - Edward Clydesdale Thomson
Het Elferink 8, Diepenheim
De Boomtuin van Jeroen Kooijmans
Parkeerplaats Deventerdijk/Morsdijk
Parkbos Kasteel Huis te Diepenheim
Stedeke 1, Diepeheim
Tuinen en Zandsculpturen Kasteel Warmelo
Stedeke 11, Diepenheim
Tuinen Kasteel Weldam (enkel vr 18 augustus)
Weldammerlaan 5, Markelo

Daarbij is Erve Odinc in Markelo geopend:

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus zijn de tuinen van Erve Odinc van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend voor liefhebbers. Drink gezellig een kop thee of koffie met ons mee. Tevens kunt u een dronefilm bekijken van de tuin in juni en informatie krijgen over de geschiedenis van het erf en het ontstaan van de tuinen. Entree is 5 euro p.p incl. koffie , thee en koek. U kunt Heerlijck genieten van veel kleurige zomerbloeiers en de 2e bloei van vele rozen terwijl u tussen de hagen dwaalt. Geniet binnen de kamertuinen maar ook daarbuiten van het glooiende Twentse landschap en prachtige Friese paarden met hun veulens. Klanken van Mozart en Bach zullen u begeleiden.

Garden Songs
Garden Songs is een onderdeel van het Open Tuinen Weekend tijdens Heerlijck Zicht. Op zondag 20 augustus vindt tussen 12.00 uur en 18.00 uur voor de eerste keer 'Garden Songs' plaats. Het muziekfestival, met veel plaatselijke en regionale muzikanten, speelt zich af in diverse openbare én besloten tuinen in Diepenheim en Goor. De meeste muziek zal (semi) akoestisch zijn en varieert van bekende liedjes in een ander jasje tot eigen nummers. Enkele van de deelnemende artiesten zijn The Journey, Parperwolfe, Reynaert en Klink, Skandal, Anne Buddé en André Manuel. In Goor staan als aanvulling hierop diverse kunstenaars tentoongesteld, waaronder Rob Flink, Saskia Wolters en Carla Schrieken.

Flyer Open Tuinen en Gardensongs

< Ga terug