Mart Hillen en Dewi Schouten in Liedjes in de Herberg

zondag 10 december 2017, 16:00 - 18:00
Het Ottenhuis, tegenover Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim
Entree: Gratis

Mart Hillen en Dewi Schouten in Liedjes in de Herberg

Zondagmiddag 10 december spelen gitaarvirtuoos Mart Hillen en Dewi Schouten met Jelle Miedema in het Ottenhuis tegenover Herberg de Pol in Diepenheim tijdens het gratis toegankelijke ‘Liedjes in de Herberg’. Tijdens ‘Liedjes in de Herberg’ treden opkomende, maar daarom zeker niet minder goede, artiesten op. Gemoedelijk in het Ottenhuis onder genot van een hapje en drankje geniet u van twee talenten.

Mart Hillen (20) is een akoestische gitarist. Op acht-jarige leeftijd begon hij met gitaar spelen en een aantal jaren later ontdekte hij, via YouTube, de zogenaamde Fingerstyle. Door de jaren heeft hij zich in deze stijl verdiept en op dit moment studeert hij aan de Popacademie aan het ArtEZ Conservatorium. In 2016 werd hij als winnaar uitgeroepen van het regionale open podium Rabo On Stage en van de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam, een wedstrijd speciaal voor Fingerpickers. Als hoofdprijs heeft hij het toneel mogen delen met zijn grote voorbeeld Tommy Emmanuel. Kort daarna werd hij door Giel Beelen gevraagd om live bij 3FM de akoestische versie van Thunderstruck (AC/DC) te komen spelen. Mart speelde intussen al zijn eerste theaterconcert, en zal tijdens Liedjes in de Herberg een impressie geven van zijn kunsten op gitaar.

Dewi Schouten volgt Singer-Songwriter lessen op de Goudse Popschool en schrijft Nederlandstalige liedjes. Haar muziek is een mix van akoestische klanken en synthesizergeluid. Zij componeert meestal met behulp van de computer, maar in het Ottenhuis brengt Dewi akoestische versies van haar nummers ten gehoren met Jelle Miedema op piano.

Liedjes in de Herberg vindt maandelijks plaats. De editie met Mart Hillen en Dewi Schouten met Jelle Miedema vindt plaats op zondagmiddag 10 december in het Ottenhuis tegenover Herberg de Pol, aanvang is 16.00 uur. De toegang is gratis.

< Ga terug