Koning van het Grasland

zaterdag 30 juni 2018, 20:30 - 22:00
Landgoed het Nijenhuis
Entree: € 22,50

Koning van het Grasland

Toneelgroep Jan Vos keert terug naar Diepenheim met een nieuwe ‘voorstelling bij de boer’ na het grote succes van de voorstelling ‘Mansholt’ in 2016. Eind juni en begin juli spelen o.a. Helmert Woudenberg, Trudi Klever, Marcel Faber en Joop Wittermans in de voorstelling Koning van het Grasland op landgoed het Nijenhuis. 

                

De voorstelling
Het is 2001, het jaar dat MKZ opnieuw de kop opsteekt in Europa. Hessel en Anke Kroes, twee ’plankgasboeren’, proberen hun leven weer op de rails te krijgen na een noodlottig tractorongeluk waarbij hun zoontje om het leven kwam. Wanneer een grutto haar nest bouwt op de plek van het ongeluk, en er tegelijkertijd een strijd losbarst tussen natuurbeschermers en boeren over het verhogen van het grondwaterpeil, komen Anke en Hessel lijnrecht tegenover elkaar te staan. Ondertussen komt de MKZ gevaarlijk dichtbij…

Maaltijd en wandeling landgoed het Nijenhuis
De Heerlijckheid Diepenheim verzorgt een maaltijd bij de werkplaats van het landgoed Nijenhuis voorafgaand aan de voorstelling. Graaf Just Schimmelpenninck verzorgt na de maaltijd een informatieve en mooie wandeling over het landgoed van het Nijenhuis waarna aansluitend de voorstelling wordt gespeeld. De maaltijd met wandeling is los te koop, maar er is beperkt plaats!
De maaltijd met aansluitend de wandeling start om 17.30 uur. De aanvang van de voorstelling is om 20.30 uur.

Kaarten bestellen
Kaarten voor de voorstellingen kosten € 22,50 per persoon.
De maaltijd en wandeling kosten samen ook € 22,50.
Let op: per voorstelling is er beperkt plaats bij de maaltijd met wandeling.

Koop kaarten voor de voorstelling en maaltijd met wandeling van Koning van het Grasland via deze link: Kaarten Koning van het Grasland

                 

De Nederlandstalige voorstelling speelt nog meer op woensdag 27 juni, donderdag 28 juni,vrijdag 29 juni, zondag 1 juli, vrijdag 6 juli, zaterdag 7 juli en zondag 8 juli.


De voorstelling wordt gespeeld in een speciaal gebouwde overdekte tribune:

Lees meer over de voorstelling Koning van het Grasland en Toneelgroep Jan Vos.

< Ga terug