Heerlijcke Vintage

zondag 26 november 2017 - zondag 26 november 2017 (12:00 - 17:00)
Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim
Entree: € 2,50

Shoppen bij Heerlijcke Vintage in Herberg de Pol

Zondag 26 november zijn er mogelijkheden te over om mooie vintage kleding te scoren in Diepenheim. Maar liefst 11 vintage winkels/bedrijven uit het oosten van Nederland komen van 12 – 17 uur tijdens de 4e editie van de HEERLIJCKE VINTAGE  naar Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim.

Veel tweedehands kleding is mooi en apart, juist omdat ze niet meer in de handel zijn. Hippe vintage kleding is ook milieuvriendelijk en goedkoop en een chique woord voor tweedehands, en wordt gebruikt voor tijdloze kleding van uitmuntende kwaliteit van een aantal jaren oud. De mooiste dames vintage kledingwinkels uit het oosten van Nederland zullen hun meest fantastische najaars- en winterkleding presenteren tijdens de najaarseditie van Heerlijcke Vintage.

Je treft hier niet alleen vintage kleding aan. Al deze winkels nemen ook tassen, schoenen, sieraden, sjaals en hoeden mee. Er is een catwalk door het hele gebouw, waar alle winkels zich zullen laten zien, zodat je niets hoeft te missen.

Aan de mannen hebben we natuurlijk ook gedacht. Er is een uitgebreide collectie vinyl; singles en LP’s, uit de jaren 60-70 en 80. Natuurlijk is er is een DJ die deze muziek gaat draaien. Ja, ja ook een dansje is mogelijk deze middag.

Wil je iets bijzonders, wil je iets anders? Kom zondag 26 november naar Diepenheim, om onder het genot van heerlijcke 60/70/80-er jaren muziek de leukste en hipste vintage kleding te scoren.

< Ga terug