Heerlijcke Markt

zondag 6 mei 2018 - zondag 6 mei 2018 (12:00 - 17:00)
Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim
Entree: Gratis

Zondagmiddag 6 mei vindt de Heerlijcke Markt plaats rondom Herberg de Pol. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. 

Natuurlijk zijn er deze keer ook weer leuke, unieke producten te koop. Op deze gezellige ongedwongen markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht: op elke Heerlijcke Markt staan diverse kramen met lekkernijen en wanneer u uit gewinkeld bent kunt u heerlijck plaatsnemen in het gezellige café van Herberg de Pol.

Wilt u ook een plekje op de Heerlijcke Markt Diepenheim? Stuur dan een mail naar info@heerlijckemarktdiepenheim.nl en vraag een deelname formulier aan. Voor vernieuwende, niet alledaagse, unieke, exclusieve, duurzame, hergebruikte, ambachtelijke creaties of kunst zijn er nog plekjes vrij. Meer informatie over de Heerlijcke Markt is te vinden www.deheerlijckheiddiepenheim.nl en op Facebook: www.facebook.com/heerlijckemarktdiepenheim.

De Heerlijcke Markt vindt maandelijks plaats op de eerste zondag van de maand, in mei is dit zondag 6 mei. De Heerlijcke Markt is gratis te bezoeken en start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

< Ga terug