Deepse Avond

zaterdag 27 januari 2018, 20:00
Cultuurcentrum Herberg de Pol
Entree: 5 euro

Deepse Avond

Altijd al willen weten hoe die jongen die bij je dochter in de klas zat, je buurjongen of je neef het eigenlijk doet in zijn band? Kom daar nu achter! De bands Ondiep, Mango Zabba, Storm en The Bössels, allemaal met artiesten uit Diepenheim, spelen op zaterdagavond 27 januari tijdens Deepse Avond in Herberg de Pol.  En dat voor de kleine prijs van € 5,-. Én dicht bij huis. Dat kan wel eens een hele mooie avond worden.

Op je achtste een band oprichten; de leden van Ondiep hebben het gedaan. Inmiddels zijn ze 6 jaar verder en toch zeker al 14 jaar oud. De band heeft al historie; er is gewisseld van zangeres én er is een toetsenist bijgevoegd. De vijf leden spelen vooral covers als Sas Jordan-make you a believer. Over 20 jaar kan je zeggen dat je nog Lieke Mengerink als zangeres, Jasper Masselink op drums, Niek Linthorst als toetsenist, Jullian Dewasme als bassist en Wessel Roorda op de gitaar hebt zien spelen als 14-jarigen.

De explosieve mix van verschillende rock en psychedelische invloeden is deze avond herkenbaar als Mango Zabba. Deze vierkoppige trip rock band heeft al in voorprogramma’s gestaan van Nick Oliveri, Shaking Godspeed en The Grand East. De band werd door Burgerweeshuis te Deventer uitgekozen voor de Burger Beurs (project voor talentontwikkeling), dit resulteert o.a. in een nieuwe EP die in 2018 zal verschijnen.

Storm bestaat uit vier jongen honden die eigen hardrocknummers schrijven met als frontman en gitarist Ruben Hillen. Op de basgitaar zorgt Raymond Voortman voor de lekkerste grooves. Samen met Harm Klein Geltink (gitaar) doen zij de backing vocals. Het vierde bandlid van de band is Chiem Regterschot, als drummer is hij de stuwende motor van de band. In 2018 komt er zelfs een album aan…

The Bössels kent een korte maar mooie geschiedenis. Gitarist/zanger Rick Manuel werd in het voorjaar 2016 gebeld werd of hij wilde komen spelen op Mañana Mañana, maar had geen band. Na een paar telefoontjes, repetities en twee try-outs op Oerol werd de band met Tonnie Elferink en Bert van Dijk gedoopt tot The Bössels. Na het optreden op Mañana Mañana zijn ze terug, zoals beloofd. Aangevuld met Rob Wielens spelen ze SouthernBoogieBluesrock.

 Ondiep, Mango Zabba, Storm en The Bössels spelen op zaterdag 27 januari 2018 in Herberg de Pol in Diepenheim. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,- en zijn te koop in Herberg de Pol of via deze link.

   

                               Ondiep                                                Mango Zabba

 

                                 Storm                                                                                            The Bössels

< Ga terug