Culturele activiteiten Diepenheim

Heerlijcke Markt


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Op zondag 4 maart staat Herberg de Pol in het teken van de Heerlijcke Markt. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.

Lees meer >

Twee duo’s in talentencafé Liedjes in Herberg


Café in Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 te Diepenheim

De duo’s Wies & Emma en Job & Imre treden op tijdens Liedjes in de Herberg op zondag 11 maart, het maandelijkse talentencafé in het café van Herberg de Pol in Diepenheim. De leden van beiden duo’s leerden elkaar kennen op (de vooropleiding van) het ArtEZ conservatorium.

Lees meer >

Jan Terlouw te gast in Herberg de Pol Diepenheim


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Oud-politicus maar bovenal schrijver Jan Terlouw is op dinsdagavond 13 maart, tijdens de Boekenweek, te gast in Literair in de Pol in Herberg de Pol te Diepenheim. Terlouw schreef dit jaar de boekenweek-essay getiteld ‘Natuurlijk’. Natuurlijk is een ode aan de natuur en een vurig pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor volgende generaties.

Lees meer >

Marco Lopes - Moedt


Cultuurcentrum Herberg de Pol

In 2015 studeerde Marco Lopes, cabaretier, theatermaker en acteur, met zijn voorstelling ‘Saudade’ af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Nu speelt Marco met 'Moedt' zijn debuutvoorstelling door het hele land.

Lees meer >

Heerlijcke Vintage in Herberg de Pol


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Zondagmiddag 25 maart vindt de Heerlijcke Vintage plaats in Herberg de Pol in Diepenheim. Zoals de naam aangeeft is het een middag heerlijck vintage kleding shoppen.

Lees meer >

H.A.N.S


Herberg de Pol, Diepenheim

Het H.A.N.S. (Harmonics and Nonadaptive Sounds) festival is toe aan zijn tweede editie. Na een geslaagde eerste avond in de Reggehof is er nu een nieuwe jaargang in de Herberg. Verwacht een rijk gevulde dag met muziek uit genres waar je normaliter niet vak mee geconfronteerd wordt. Soundscapes, Drone, Synth gecombineerd met beeldende kunsten en bewegend beeld. Nederlandse en buitenlandse artiesten zullen je verrassen!

Lees meer >

Heerlijcke Markt


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Op maandag 2 april, tweede paasdag, staat Herberg de Pol in het teken van de Heerlijcke Markt. De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid.

Lees meer >

Concert Bach-Werkplaats Diepenheim - 4e uitvoering


Johanneskerk Diepenheim, Grotestraat 1 Diepenheim

Zondagmiddag 8 april om 15.30 uur vindt het vierde vonder van een reeks Bach-cantates plaats. Een semiprofessioneel koor en een speciaal samengesteld barokorkest gaan ons onder leiding van dirigent Yt Nicolai in de prachtige Johanneskerk muzikaal verwennen.

Lees meer >