Culturele activiteiten Diepenheim

Vertelling Bach door dirigent Yt Nicolai


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Dirigent Yt Nicolai geeft donderdagavond 28 september om 20.00 uur een college over Bach. Ook komt de cantate die op 1 oktober wordt uitgevoerd door Bach-Werkplaats Diepenheim aan de orde. Vervolgens wordt er samen een paar koralen gezongen. Je hoeft geen koorervaring te hebben. Entree is gratis. Graag voor dinsdag 26 september opgeven via pr@deheerlijckheiddiepenheim.nl.

Lees meer >

Katerina Repponen speelt wereldpremière 'Sound Barrier'


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Internationaal circusartiest Katerina Repponen speelt haar voorstelling ‘Sound Barrier’ op zaterdag 30 september om 20.00 uur in Herberg de Pol. In de voorstelling wordt gebruikt gemaakt van een zweep met als vraag: kunnen zweepkraken mooi, interessant en fascinerend zijn? De voorstelling is gerepeteerd in Werkplaats Diepenheim.

Lees meer >

De Heerlijcke Markt


In het centrum van Diepenheim

De Heerlijcke Markt Diepenheim is een ongedwongen markt, waar een divers creatief en gevarieerd aanbod te vinden is. Een markt die staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Waar jong en oud iets van zijn/of haar gading kan vinden en elkaar kan inspireren.

Lees meer >

Concert Bach-Werkplaats Diepenheim - 1e uitvoering


Johanneskerk Diepenheim, Grotestraat 1 Diepenheim

Zondagmiddag 1 oktober om 15.30 uur vindt het eerste vonder van een reeks Bach-cantates plaats. Een semiprofessioneel koor en een speciaal samengesteld barokorkest gaan ons onder leiding van dirigent Yt Nicolai in de prachtige Johanneskerk muzikaal verwennen.

Lees meer >

Pieter Verelst - Mijn broer en ik


Cultuurcentrum Herberg de Pol

Na tien jaar is Pieter Verelst opgetogen en blijmoedig, want er is hoop. Deze winnaar van de persoonlijkheids- en juryprijs bij het Groninger Studenten Cabaret Festival komt naar Diepenheim!

Lees meer >

‘Liedjes in de Herberg’ met Dewi Schouten en Jasper Slaghuis


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Op zondag 8 oktober is de start van het nieuwe seizoen van ‘Liedjes in de Herberg’ in Herberg de Pol in Diepenheim. Met ‘Liedjes in de Herberg’ biedt Cultuurcentrum Herberg de Pol een klein podium voor (beginnende) musici. Tijdens de eerste editie van een reeks van acht dit theaterseizoen wordt het programma verzorgd door Dewi Schouten en Jasper Slaghuis.

Lees meer >

André Manuel en Geert Hautekiet - Lied 2 KARKARKAR


Werkplaats Diepenheim, Hagen 3 Diepenheim

Vlak voor hun tournée langs Vlaamse en Nederlandse schouwburgen komen André Manuel en Geert Hautekiet maar wat graag hun nieuwste lange lied spelen in Diepenheim. In een spiksplinternieuw decor lieten ze dat lange lied immers zo groeien de voorbije maanden dat het in niets meer lijkt op hun eerste doortocht, dik een jaar geleden. De nieuwste, totaal andere versie van KARKARKAR is te zien op 13 oktober, om 20.00 uur in Werkplaats Diepenheim.

Lees meer >

Kunstmoment Diepenheim

Kom van 19 t/m 29 oktober 2017 ook naar de 13e editie van Kunstmoment Diepenheim!
Op meer dan 50 locaties in Diepenheim is op bijzondere locaties kunst te bekijken. Divers, van goed niveau én ontzettend gezellig.
Met als bijzonder thema: Landschatten

Lees meer >