Culturele activiteiten Diepenheim

Music & Wine


Cultuurcentrum Herberg de Pol

Een avond vol muziek met een wijntje; dat is Music & Wine op zondagavond 25 november in Herberg de Pol. Een hele avond muziek door het duo Koopman-Grimbergen met tussendoor een bijzondere wijnproeverij van de Wijnbeleving te Diepenheim.

Lees meer >

Heerlijcke Vintage


Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Zondag 26 november zijn er mogelijkheden te over om mooie vintage kleding te scoren. Maar liefst 11 vintage winkels/bedrijven uit het oosten van Nederland komen tijdens de vierde editie van de HEERLIJCKE VINTAGE  naar Cultuurcentrum Herberg de Pol in Diepenheim.

Lees meer >

Het Wilde Oosten


Cultuurcentrum Herberg de Pol

Een wervelende festivalavond vol onbegrensde nieuwe makers, wars van hokjes en dwars door disciplines. Dat brengen de talenten in ‘Het Wilde Oosten’ van De Nieuwe Oost (voorheen onder andere productiehuis Oost Nederland) op vrijdag 1 december in Herberg de Pol in Diepenheim.  Zet je schrap voor een wervelstorm aan ideeën van theater tot literatuur, van kunst tot wetenschap en van dans tot popmuziek!

Lees meer >

Concert Bach-Werkplaats Diepenheim - 2e uitvoering


Johanneskerk Diepenheim, Grotestraat 1 Diepenheim

Een koor dat in één weekend repeteert en verblijft in Werkplaats Diepenheim en vervolgens datzelfde weekend een concert geeft in de Johanneskerk in Diepenheim. Dat is Bach-Werkplaats Diepenheim. Op zondag 3 december geven zij hun tweede concert. De aanvang is 16.00 uur, waarna u in een uur geniet van twee cantates en een muzikaal intermezzo.

Lees meer >

Literair in de Pol met Tommy Wieringa


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

De in Goor geboren schrijver Tommy Wieringa vertelt op 8 december in Literair in de Pol over zijn nieuwste boek ‘De heilige Rita’ dat in oktober 2017 het licht ziet. ‘De heilige Rita’ is Wieringa’s potentiële volgende bestseller na een hele reeks boeken met hetzelfde predicaat.

Lees meer >

O'DREAMS - An Irish Crossroads


Cultuurcentrum Herberg de Pol

Verwacht van O’DREAMS geen standaard Ierse ballads die iedereen in de pub luidkeels meezingt. Integendeel! O'DREAMS kiest voor echte parels uit de Ierse muziekgeschiedenis en geeft ze eigenzinnige arrangementen mee. Na een succesvolle eerste uitverkochte theatertour met ‘Irish Ways and Irish Laws' spelen de drie mannen hun tweede voorstelling ‘An Irish Crossroads’ op zaterdag 9 december in Herberg de Pol.

Lees meer >

Mart Hillen en Dewi Schouten in Liedjes in de Herberg


Het Ottenhuis, tegenover Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

Zondagmiddag 10 december spelen gitaarvirtuoos Mart Hillen en Dewi Schouten met Jelle Miedema in het Ottenhuis tegenover Herberg de Pol in Diepenheim tijdens het gratis toegankelijke ‘Liedjes in de Herberg’. 

Lees meer >

‘Politiek in de Pol’ met Emile Roemer (SP)


Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8 in Diepenheim

De fractievoorzitter van de SP in de Tweede Kamer, Emile Roemer (SP), is zondag 10 december te gast in de nieuwe aflevering van ‘Politiek in de Pol’ in het Twentse Diepenheim. Andere sprekers zijn Laurens van der Velde (lijsttrekker PvdA Enschede) en Alice Olde Reuver of Briel (lijsttrekker D66 Hof van Twente).

Lees meer >